Děti

Harmonogram na léto

Nabídnout dětem v létě pestrý program, je povinností každého rodiče. I když se letní prázdniny dospělých vůbec netýkají, protože v zaměstnání jsou to měsíce jako každé jiné, nenechte jich prožít léto pouze s tím, ať si nějak poradí.

Udělejte jim harmonogram, který bude mít za výsledek to, že prožijí léto, na které budou po zbytek života vzpomínat.
holky v tulipánech

Naplánujte dovolenou

V rámci vašich finančních možností, byste měli naplánovat společnou dovolenou, která bude pro všechny rozmanitá a zábavná. Nemusíte vyrazit okamžitě k moři, najít zábavní a dobrodružní program můžete i na chatě v lese.

Fantastických nápadem je vyrazit stanovat nebo jednoduše všude, kde se nachází voda. Děti jakéhokoliv věku ocení přítomnost bazénu, rybníku nebo biotopu už jenom proto, že koupání je zábava vždy – ať už jste kdekoliv.

Prázdniny u babičky

Vzpomínáte si na vaše dětství a prázdniny u babičky? Jistě s těmi nejhezčími vzpomínkami a úsměvem na tváři. Jelikož nemůžete být celé léto doma a postarat se o to, aby vaše děti měly výjimečný každý den jejich prázdnin, pošlete jich k babičce.

A pokud jich máte dvě – ještě lépe. Měsíc budete mít hravě zaplněný a nepochybujte o tom, že vaše děti přijdou domů s novými zážitky a pocitem, že jim budou babičky neskutečně chybět.
čtení vnoučatům

Zaměřte se na víkendy

Ve většině případů máte volno zejména o víkendu. Nebuďte však natolik líní, že ho prožijete pouze odpočinkem. Pokud máte děti, musíte se zaměřit hlavně na jejich potřeby a dopřát jim zážitky i s vámi. Letní program všech možných aktivit, událostí a společenských podujatí pro děti je dostatečně pestrý natolik, abyste si mohli vybírat.

Neváhejte vaše děti vzít na místa, která budou plná prostoru, kde se pořádné vyřádí a budou odcházet domů s dobrou náladou a vzpomínkami na celý život. Léto k nim totiž bezesporu patří, takže ho nepromarněte jen tak, že se jich nezúčastníte.